Terima kasih kepada peserta kelas Analisis Teknikal Harga Emas!

Salam semua.

Saya dan sahabat saya, Syukor Hashim baru selesai kelas Analisis Teknikal Harga Emas pada hari Sabtu 28 Mac yang lepas. Phew! Memang best! peserta sangat responsif dan banyak bertanyakan soalan. Memang ohsome lah!

OK. Ada juga soalan yang terlebih advance tapi yang tu saya KIV kan untuk kelas yang lain. Agak tak sesuai untuk menjawabnya sebab 99% peserta masih baru dan kebanyakan mempunyai matlamat untuk membeli dan menjual emas fizikal sahaja (soalan tu lebih kepada soalan untuk spot).

Dan first time saya rasa….kelas ni All Mens Club! Haha! takde seorang wanita, gadis yang ada dalam kelas kali ni. Seriusly ni satu rekod!

Anyway, kudos to all the participants. Insya Allah kita akan berjumpa lagi di dalam kelas-kelas yang lain.

Kan....takde perempuan kan???

Kan….takde perempuan kan???

Selamat menjadi pelabur dan penyimpan emas yang bijak!

Shufaad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *