Takde idea nak trade apa? Jom bukak website ni

Salam.

Kadang-kadang sebagai seorang trader, kita pun rasa takde idea dah nak trade pair apa, atau market apa. Yang ni kita tengok, dah overbought. Yang satu lagi asyik sideways je. Yg lagi satu pulak, banyak sangat intervention dari Central Bank.

Pening.

ok. Jangan pening lagi. Saya cadangkan anda satu website yang pada saya teknikal analisisnya adalah antara yang terbaik. Website tersebut adalah www.forexlive.com.

forexliveItu home page dia. Anda perlu klik pada tab Technical Analysis untuk melihat analisis teknikal nya. Di bawah ini adalah salah satu contoh analisis yang di buat di website ini:

cth forexliveCool bukan?

Ada support and resistance levels, ada trendlines, ada fibonacci, ada Moving Average dan ada key fundamentals. Apa lagi yang anda nak?

So jangan buang masa. Jom belajar analisis teknikal di forexlive.com.

Happy Pipping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *