Kelas Spot Gold Trading: The Wyckoff Method

Salam.

Bagi anda yang berminat untuk menjadi seorang spot gold trader, anda di jemput untuk menghadiri kelas ini. Details adalah seperti di bawah:

poster spot gold trading latest

FAQ.

Apa yang perlu anda bawa? laptop dan semangat yang membara.

Apa yang akan di ajar? Saya akan mulakan dengan basic spot gold trading. Then baru lah saya sentuh tentang Wyckoff Method ni. Buat pengetahuan anda, method atau teknik ini adalah gabungan antara fundamental dan juga teknikal. Sangat mudah dan sangat sesuai untuk newbie dan mereka yang berminat. Saya jugakan akan kongsikan satu teknik meletakkan stop loss yang sangat power.

Kena install MT4? Ye. saya cadangkan dapat kan MT4 dari FXPrimus. Anda boleh dapatkan nya di sini.

Jika dah ada MT4 dari broker lain, boleh join ke? Boleh. No prob!

OK. Macam mana nak daftar? Hubungi no ini, 0129965946 sama ada melalui wasap atau telegram. Kemudian, follow arahan pembayaran yang akan di beri. Itu sahaja.

Terima kasih dan happy pipping!