Promosi menjadi dealer Public Gold sempena Hari Kemerdekaan ke 60

Salam.

Peluang untuk anda menjadi dealer Public Gold dengan harga diskaun telah kembali.

Sekarang, sempena Hari Kemerdekaan ke 60, anda boleh menjadi dealer Public Gold dengan hanya pembelian 60 gram GAP.

Dengan menjadi dealer, anda juga berhak untuk mendapat rebat 1% ke atas semua pembelian emas dan perak di Public Gold selain mendapat komisyen 1% sekiranya anda memperkenalkan (introduce) kawan-kawan anda untuk membuat pembelian di Public Gold.

Mudah bukan?

Hubungi saya di nombor 012-9965946 untuk menjadi dealer sekarang.

 

Cara-cara membuka GAP akaun di Public Gold yang paling mudah

Salam semua.

Saya nak kongsikan dengan anda semua kaedah atau cara-cara untuk membuka GAP akaun di Public Gold yang paling senang.

  1. Buka website Public Gold. Tengok harga GAP.
  2. Anda nak start berapa gram? 1 gram? 5 gram? 10 gram? Boleh je.
  3. Bukak maybank2u. Bank in kan amaun nya ke akaun Public Gold (No akaun: 5571 3923 8048). Contoh; 1 gram = RM187 x 10 gram (yg anda nak beli) = RM1870.
  4. Ambik gambar payment yang anda telah buat.
  5. Wasap slip payment ke nombor 012-3876919 beserta nama penuh, IC ,email dan introducer : Noor Shufaad (PG5467)
  6. Tunggu email confirmation dari PG.
  7. Kalau lambat sangat, telefon nombor tadi balik. dan cakap dengan Suhaila atau El atau Kelvin. Apa2 hal, roger dieorang.

Untuk kaedah lain, next time saya ajar ye. Ni kaedah paling mudah. Berenti tepi jalan pun boleh buat.

Cuba ye!

Shufaad – Master Dealer Public Gold (PG005467)