Cara-cara membuka GAP akaun di Public Gold yang paling mudah

Salam semua.

Saya nak kongsikan dengan anda semua kaedah atau cara-cara untuk membuka GAP akaun di Public Gold yang paling senang.

  1. Buka website Public Gold. Tengok harga GAP.
  2. Anda nak start berapa gram? 1 gram? 5 gram? 10 gram? Boleh je.
  3. Bukak maybank2u. Bank in kan amaun nya ke akaun Public Gold (No akaun: 5571 3923 8048). Contoh; 1 gram = RM187 x 10 gram (yg anda nak beli) = RM1870.
  4. Ambik gambar payment yang anda telah buat.
  5. Wasap slip payment ke nombor 012-3876919 beserta nama penuh, IC ,email dan introducer : Noor Shufaad (PG5467)
  6. Tunggu email confirmation dari PG.
  7. Kalau lambat sangat, telefon nombor tadi balik. dan cakap dengan Suhaila atau El atau Kelvin. Apa2 hal, roger dieorang.

Untuk kaedah lain, next time saya ajar ye. Ni kaedah paling mudah. Berenti tepi jalan pun boleh buat.

Cuba ye!

Shufaad – Master Dealer Public Gold (PG005467)

Tawaran menjadi dealer Public Gold!

Salam.

Bagi yang belum menjadi dealer Public Gold, ada berita baik. Sekarang dengan Easy Payment Purchase (EPP) gold bar 100g anda layak untuk menjadi dealer. Yang paling best, EPP ini adalah untuk 10 bulan.

Yup, 10 bulan ansuran. Normal 4 bulan. Sekarang Public Gold buat offer.

Offer ni akan tamat hujung bulan ni. So bagi sesiapa yang ingin menjadi dealer dan pada yang masa membeli emas 100 g, ini adalah peluang terbaik anda.

Hubungi saya di talian 012-9965946 untuk info lanjut. Terima kasih.