Produk & Servis

Berikut adalah senarai produk & servis yang saya tawarkan kepada anda:

  • Jika anda baru bermula atau newbie di dalam dunia penyimpanan/pelaburan/trading, maka saya cadangkan anda membaca buku-buku ini dahulu untuk mendapatkan seberapa banyak info yang boleh dengan kos yang rendah:
    1. Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas (Harga: RM80)
    2. Analisis Fundamental Harga Emas (Harga: RM80)
    3. Analisis Teknikal Harga Emas (Harga: RM80)
    4. Saya Trader (Harga: RM70)
    5. Candlestick & Divergence (Harga: RM90)
  • Jika anda ingin berguru face to face, maka saya cadangkan anda hadir ke kelas atau seminar berikut:
    1. Kelas Personal Coaching – Forex, Gold dan Index (Harga: RM3500)
  • JIka anda berminat untuk menyimpan atau melabur di dalam emas fizikal, maka Public Gold adalah platform terbaik untuk anda mulakan:
    1. Membuka akaun GAP
    2. Membeli produk emas Public Gold
    3. Menjadi usahawan Public Gold

Hubungi saya di nombor 012-9965946 sekarang untuk saya membantu anda membuat pilihan yang tepat dan selamat.

Terima kasih.

Shufaad

22 comments

    1. Salam. Tuan Azmi. Untuk buku pelaburan emas, saya cadangkan buku Pelaburan Emas yang di tulis oleh Syukor Hashim. Unutk buku trading emas sebagaoi spot gold, saya cadangkan tuan dapat kan buku Saya Trader.
      Kedua-dua buku itu tuan boleh dapatkan dari saya.
      ok tuan?

  1. saya memerlukan coaching yang terbaik dalam mempelajari naik turun harga emas.
    saya ingin memulakan perjalanan sebagai pelabur emas melalui coach yang saya percaya dan jujur.
    sekiranya awak orangnya sila bagi respon dan saya adalah newbie yang sedang mencari sumber yang boleh dipercayai dan perlu lebih analisis sebelum memulakan perjalanan sebagai pelabur dan trader. saya ingin membeli buku untuk maklumat lanjut.

    1. Salam Puan. Tahniah saya ucapkan kerana gigih mencari coach yang jujur. Untuk trade spot gold dan pelaburan emas yang selamat, insya allah saya boleh menjadi coach puan. Puan boleh hubungi saya di talian 012-9965946. TQVM

    1. Salam. En Nizam.
      Untuk newbie, saya cadangkan en dapatkan buku Pelaburan Emas yang di tulis oleh Syukor Hashim.
      Untuk menganalisi harga emas dan currency dan juga pelaburan emas, insya allah saya boleh memberi nasihat kerana itu adalah kepakaran saya.TQ

  2. assalamualaikum tuan

    ingin tanya

    berapa harga buku tuan ini?

    Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas
    Analisis Fundamental Harga Emas
    Analisis Teknikal Harga Emas
    Trade Like Me
    Strategi Price Action (ebook sahaja)

  3. Salam, saya secara jujurnya berminat untuk mengetahui tentang kaedah trading emas smua ni.. tp masih musykil tentang hukum hakam tentang nya.. takut dh join tp x ikut shariah compliant pulak.. jd bagaimana atau dimanakah sumber yang saya boleh dapatkan rujukan dan penerangan mngenai prkara2 ni?

    1. Salam tuan. Tuan berminat dengan buku yang mana satu?
      Semua buku tu tuan boleh dapat kan dari saya:

      Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas – RM80
      Analisis Fundamental Harga Emas – RM60
      Analisis Teknikal Harga Emas – RM70
      Saya Trader: Panduan Menjana Pendapatan Melalui Pasaran Sppt Gold dan Currency – RM60
      Strategi Price Action (ebook sahaja) – RM80
      Anytg boleh call/wasap saya di no 012-9965946. TQVM

  4. salam, tuan
    Adakah strategi yg terdapat dalam buku Strategi Price Actionbole digunakan/diaplikasikan pada instrumen lain contohnya indices?

  5. Salam En Shufaad,

    Nak tanya beli emas dgn public gold kita jual beli fizikal.

    Apa kaitan pulak dgn trade spot gold macam forex tu…

    Boleh sy dapatkan ebook en syukor atau en shufaad…baru nk blaja…dulu penah pegi ampang public gold…masih samar2….

    1. salam tuan.
      beli emas fizikal, kita pegang dan simpan. Bila harga naik, dah ada untung, baru kita jual.
      spot gold ni kalau harga emas kita bole untung, kalau turun pun kita boleh untung. die market 2 hala.
      tapi risiko spot gold lebih besar dari fizikal sbb kita boleh hilang semua modal.
      tuan dah ada buku Saya Trader?

  6. Slm, sya nk tanya utk “Kelas Pelaburan Emas dan Analisis Teknikal Harga Emas”, tkde ke yg dlm bentuk
    DVD ??? Senanglah tuan,,tkpyh nk ke KL ?

    Tq

    1. Salam tuan. Insya allah saya akan adakan klas Analisis Teknikal Harga Emas dan Group Coaching di sana.
      Tuan berminat?

  7. saya amat berminat dengan forex dan ilmu saya zero adakah buku saya trader itu amat sesuai utk saya atau saya perlu menghadirkan diri dalam pelbagai kelas .

    1. Tuan. Cara paling mudah dan murah untuk mendapatkan ilmu ialah dengan membaca. Jika tuan telah membaca buku Saya Trader dan kemudian mendapati trading tidak sesuai dengan tuan, tak perlu trade. Jika tuan rasa ada chemistry, then next step ialah menghadirkan diri ke sesi Coaching yang saya anjurkan.
      TQVM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *