Pre-FOMC 16 Dec 2015 Video Mentoring session

Salam.

Kalau ikut perancangan asal, sepatutnya saya akan memberikan satu sesi Webinar anjuran FXPrimus pada tarikh 16 Dec tu. Akan tetapi oleh kerana beberapa masalah teknikal, sesi webinar terpaksa di tangguhkan pada tarikh yang lain.

Takpelah. Takde rezki saya nak bersembang live dengan anda semua.

Tapi no prob. Last minute saya come-up dengan solution, iaitu membuat pre-recording session (macam yang biasa saya buat untuk student saya) dan uploadkan ke Youtube.

So jika anda terlepas sesi tersebut, jemput-jemput lah tengok di sini ye.

TQVM dan Happy Pipping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *