PGMall.my – Online shopping site terkini dari Public Gold

Salam semua.

Bagi anda yang ingin mendapatkan buku-buku saya dan mendaftar kelas-kelas saya, anda kini boleh berbuat demikian di laman web www.pgmall.my.

pgmall4

Sebagai contoh, jika anda ingin membeli buku Candlestick & Divergence, anda boleh taip perkataan candlestick di dalam kotak search di bahagian atas site ini;

buku-candle1

Ok. Harga yang di tunjukkan kat atas tu bukan dalam pound sterling mahupun ringgit ye, tapi ianya ialah Gold Cash (GC). Dan in order untuk anda membeli belah ; bukan saja produk and service dari saya tapi dari ramai-ramai penjual di pgmall ni, anda perlu jadi customer atau dealer Public Gold.

Cara paling mudah, buka akaun GAP dulu – serendah RM100. Bila anda dah dapat nombor PG, baru lah anda boleh shopping di pgmall.

Senang kan? So kalau anda nak jadi buka akaun GAP, roger saya k.  Saya guide anda.

TQVm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *