Nak baca harga emas?

Anda ingin belajar membaca harga emas? Jika ya, apa kata anda sertai saya di dalam kelas ini:

ANALISIS TEKNIKAL HARGA EMAS (ATHE)

Objektif kelas ini adalah mudah; saya ingin membantu anda, pelabur dan penyimpan emas fizikal untuk membeli dan menjual emas fizikal pada harga terbaik menggunakan ilmu analisis teknikal.

Yup, ilmu analisis teknikal. Bukan main agak-agak atau main teka-teka.

Jadi, apa yang akan anda pelajari sepanjang 1 hari suntuk ini?:

  1. Saya akan mengajar anda bagaimana untuk memuat turun perisian MetaTrader4. Seterusnya membantu anda membuat setup. Jangan risau sekiranya anda buta komputer, kerana task ini hanya memerlukan anda klik dan klik sahaja.
  2. Selepas itu, saya akan mengajar anda bagaimana untuk menggunakan tools dan function yang ada di dalam perisian MT4 ini. Bila dah tau guna, baru senang nak buat analisis kan?
  3. Saya juga akan menerangkan tentang 2 intipati utama di dalam bidang Analisis Teknikal iaitu paras support dan resistance dan momentum.
  4. Nah, selepas itu saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menggunakan kedua-dua intipati utama ini untuk membeli dan menjual emas fizikal. Seperti saya katakan tadi bukan main agak-agak tau. Tapi ada rules yang kita kena follow.
  5. Oh ya! Skil yang saya ajarkan ini memang sesuai di gunakan untuk membeli dan menjual emas fizikal. Kalau spot gold, tak cukup. Kena datang kelas lain tu.
  6. Saya juga akan mencadangkan kepada anda apa yang perlu anda lakukan sekiranya selepas anda membeli emas fizikal, tiba-tiba harga nya turun lagi…mesti frust kan? Takpe. Saya ada.
  7. Dan saya juga akan membantu anda untuk mengira potensi keuntungan yang bakal anda dapat dengan menggunakan satu tools ajaib yang di beri gelaran KALKULATOR AJAIB. Fuh, nama un dah ajaib!

Ini bukan kali pertama ye saya menganjurkan kelas ini. Kelas ini bermula semenjak dari tahun 2010 lagi. Tak percaya? Apa kata anda dengan testimoni alumni kelas ini:

 

 

 

Bagaimana? OK? Dah bersedia untuk hadir ke kelas hebat ini? Satu lagi saya nak tambah. Jikalau anda membuat keputusan untuk hadir, saya akan beri satu lagi jaminan mantap!

Jaminan saya ialah SAYA AKAN AJAR ANDA SAMPAI PAHAM. KALAU TAK PAHAM TAK BOLEH BALIK. (atau wang di pulangkan).

Yes! Takde apa yang perlu anda risau kan. Yang penting anda bersedia untuk belajar dan seterusnya membuat untung dari pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.

So, bila next kelas?

Tarikh: 15 Sept 2018 (Sabtu)
Masa: 9.30 am – 5.00 pm
Tempat: TheCandles, Melaka
Fee: RM300
Free gift: Buku Analisis Teknikal Harga Emas.

Jika anda berminat, sila hubungi saya di nombor 0129965946. Tempat adalah terhad kepada 7 orang sahaja.

Terima kasih.