Kelas Group Coaching di Miri, Sarawak pada 23 dan 24 April 2015

Salam semua.

Untuk pertama kalinya saya akan adakan kelas Group coaching di Miri Sarawak. So jika anda terlepas kelas Group Coaching ni sebab asyik buat kat Semenanjung je, then ambil kesempatan ini untuk menambah ilmu trading dari saya.

Buat pengetahuan anda, selain dari kelas 2 hari yang bermula dari jam 9.00 pg sehingga jam 5.00 petang, para pelajar (peserta) juga akan di berikan akses kepada sesi mentoring video selama 6 bulan, support dari senior-senior di dalam whatsapp group, weekly trading tips dan mereka juga boleh datang belajar balik secara PERCUMA di dalam tempoh 6 bulan.

Group Coaching Miri dan KL

Group Coaching Miri dan KL

Semua ini hanya dengan bayaran serendah RM1500. Murah kan? tak sampai USD500 pun.

So apa tunggu lagi. Jom datang kelas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *