09 Nov

Promosi kelas Group Coaching untuk bulan November, Disember dan Januari.

Salam semua.

Bagi sesiapa yang serius mahukan income di dalam USD sebagai seorang trader, anda kini boleh sertai saya di dalam kelas Group Coaching yang akan saya adakan pada tarikh-tarikh berikut:

  1. 20 & 21 Nov (Ahad & Isnin)
  2. 27 & 28 Nov (Ahad & Isnin)
  3. 9 & 10 Dec (Jumaat & Sabtu)
  4. 11 & 12 Dec (Ahad & Isnin)
  5. 20 & 21 Jan 2017 (Jumaat & Sabtu)
  6. 22 & 23 Jan 2017 (Ahad & Isnin)

Semua kelas akan di adakan di TheCandles, Sunway bermula jam 9.00 am sehingga jam 5.00 pm.

Selain dari kelas selama 2 hari, para peserta juga akan mendapat:

  • Koleksi video mentoring (2015 dan 2016)
  • Telegram support group
  • Free repeat class (boleh masuk lagi sampai pandai)
  • Support dari saya sampai mati

Untuk tujuan promosi, fee nya hanyalah RM888 sahaja.

Untuk menempah tempat anda, deposit sebanyak RM450 perlu di jelaskan sebelum kelas. Pembayaran boleh di buat pada akaun Maybank 5541 1010 5387 Candlestcik Consulting. Selepas pembayaran di buat, sila wasap slip beserta nama penuh kepada saya di talian 012-9965946.

Selamat menempah seat anda!

25 Oct

Kelas Analisis Teknikal Harga Emas 29 Oktober 2016

Salam.

Bagi anda yang berminat untuk menambahkan pengetahuan di dalam bidang analisis teknikal, maka saya menjemput anda untuk hadir ke kelas Analisis Teknikal Harga Emas yang akan di adakan pada:

tarikh: 29 Okt 2016

masa: 9.30 am – 5.oo pm

tempat: thecandles, sunway.

fee: RM250 sahaja.

Antara topik yang akan saya kongsikan ialah seperti MT4 setup, asas support dan resistance, momentum indicator dan di mana paras terbaik untuk membeli dan menjual emas fizikal.

Seperkara yang ingin saya beritahu; kelas ini sangat sesuai untuk mereka yang zero knowledge di dalam bidang analisis harga/pergerakan harga emas.

Untuk pendaftaran, sila hubungi saya di 012-9965946.

TQVM

09 Aug

Jom belajar Analisis Teknikal Harga Emas!

Salam semua.

Sempena bulan Kemerdekaan ini, saya dan sahabat saya, Syukor Hashim akan mengadakan kelas Analisis Teknikal Harga Emas di 2 lokasi:

  1. Hotel Tabung Haji, Kota Kinabalu, Sabah – 21 Ogos, 9.30 am – 5.00 pm
  2. TheCandles, Sunway – 27 Ogos, 9.00 am -5.00 pm

Fee hanya RM250 sahaja.

Jika anda berminat, sila hubungi talian 012-9965946 (whatsapp/telegram/call)

Analisis Teknikal Harga Emas

 

 

 

 

 

TQVM

18 Jul

Kelas Analisis Teknikal Harga Emas bulan Julai 2016

Salam semua.

Untuk yang berminat menjadi seorang pelabur emas yang sofisikated dan bijak, saya sangat-sangat menggalakkan anda menyertai kelas Analisis Teknikal Harga Emas yang akan saya adakan di TheCandles, Sunway pada:

Tarikh: 31 Julai 2016 bertempat

Masa:  9.30 am sehingga 5.00 pm

Yuran: RM250 shj.

Apa yang akan anda pelajari di dalam kelas ini?

  1. Bagaimana mahu membeli dan menjual emas pada harga terbaik
  2. Bagaimana mahu membaca perisian MT4
  3.  Analisis teknikal yang di gunakan untuk membaca harga emas dunia.

Kesimpulan nya, jika anda menyertai kelas ini, pandangan anda tentang harga emas juga akan berubah dan anda juga akan menjadi seorang pelabur yang lebih mantap kerana anda tahu bila dan di mana paras harga yang sesuai untuk anda membeli atau lagi best, memborong emas.

Untuk pendaftaran, sila hubungi 012-9965946.

TQVM

10 Jul

Kelas Forex/Index/Spot Gold Group Coaching

Salam.

Selamat hari raya saya ucapkan kepada anda semua. Di sini saya upload kan jadual kelas Group Coaching untuk bulan 7 dan 8.

Tarikh:

  • 23 & 24 Julai (Sabtu dan Ahad)
  • 1 & 2 ogos (Isnin dan Selasa)

Masa: 9.00 am – 5.00 pm

Tempat: TheCandles, Sunway

Fee: RM1599

Pendaftaran: 0129965946 (wasap/tele)

Poster coaching Julai 2016

Poster coaching Julai 2016

02 Apr

Kelas Spot Gold Trading: The Wyckoff Method

Salam.

Bagi anda yang berminat untuk menjadi seorang spot gold trader, anda di jemput untuk menghadiri kelas ini. Details adalah seperti di bawah:

poster spot gold trading latest

FAQ.

Apa yang perlu anda bawa? laptop dan semangat yang membara.

Apa yang akan di ajar? Saya akan mulakan dengan basic spot gold trading. Then baru lah saya sentuh tentang Wyckoff Method ni. Buat pengetahuan anda, method atau teknik ini adalah gabungan antara fundamental dan juga teknikal. Sangat mudah dan sangat sesuai untuk newbie dan mereka yang berminat. Saya jugakan akan kongsikan satu teknik meletakkan stop loss yang sangat power.

Kena install MT4? Ye. saya cadangkan dapat kan MT4 dari FXPrimus. Anda boleh dapatkan nya di sini.

Jika dah ada MT4 dari broker lain, boleh join ke? Boleh. No prob!

OK. Macam mana nak daftar? Hubungi no ini, 0129965946 sama ada melalui wasap atau telegram. Kemudian, follow arahan pembayaran yang akan di beri. Itu sahaja.

Terima kasih dan happy pipping!

02 Apr

Personal Coaching vs Group Coaching

Salam semua.

Saya menerima banyak pertanyaan tentang apa bezanya kelas Personal coaching berbanding kelas Group coaching – selain dari harganya nya lah!

First sekali, kelas Personal Coaching (PC) obviously adalah one to one session antara saya dan anda – bakal trader. Tidak seperti kelas Group Coaching (GC) yang mana terdapat antara 2 – 20 orang di dalam kelas. Jadi jika anda seorang pemalu atau jika anda rasakan anda mahukan perhatian lebih dari saya, maka PC adalah pilihan terbaik.

Yang kedua. Dengan kelas PC, anda bebas untuk memilih tarikh. Anda pilih tarikh dulu, bagi kat saya, dan saya tengok jadual saya pulak. Kalau saya free, then kita on. Dan tak semestinya 3 hari straight. Contohnya, anda tak boleh belajar 3 hari berterusan – Isnin sampai Rabu. Mungkin atas faktor tak boleh ambik cuti lama-lama atau apa shj, then kita akan buat kelas Ahad- Selasa. Yang penting, dalam tempoh kelas 3 hari tu, mesti ada 1 hari weekdays atau hari biasa, bukan Sabtu dan Ahad. Sebab kita nak tengok market live dan bergerak. Untuk GC pula, tarikh di tentukan oleh saya. 100% oleh saya.

Yang ketiga. untuk anda yang mengambil PC, kita akan berjumpa setiap bulan untuk saya pantau progress anda sebagai seorang trader. Jadi anda perlu sediakan soalan, trading journal dan pastikan anda telah hafal apa yang perlu di hafal – conthnya candlestick pattern. Bila kita berjumpa, saya akan membantu anda menganalisa apa kesalahan di dalam trade yang telah anda lakukan dan saya akan menjawab semua soalan yang anda tanyakan. Saya juga akan update anda dengan new strategi dan trade oppurtunities yang ada di dalam market sekarang. Di GC pula, anda di jemput untuk hadir ke kelas GC dan revision secara percuma berulang-ulang kali. Kelas free, hanya bayar duit makan shj.

Itu 3 perbezaan utama yang boleh saya fikirkan buat masa ini. Pesanan saya, jika anda serius untuk menjadi seorang trader yang berjaya, maka langkah pertama ialah MENCARI ILMU terlebih dahulu. Jangan sesekali menghabiskan duit anda dengan membuka live/real account tanpa sebarang ilmu. In long run, anda akan rugi banyak.

Terima kasih.

kelas Personal coaching dan group coaching

kelas Personal coaching dan group coaching

 

 

11 Mar

Jom tambah ilmu di TheCandles!

Salam semua.

Bagi yang berminat untuk menjadi seorang trader, saya akan mengadakan kelas Group Coaching pada;

  • Tarikh: 19 dan 20 Mac (Sabtu dan Ahad) & 28 dan 29 Mac (Isnin dan Selasa)
  • Masa: 9.00 am – 5.00 pm
  • Fee: RM999 – RM1599

Jika anda berminat untuk menjadi seorang pelabur emas fizikal profesional, maka kelas Analisis Teknikal Harga Emas adalah sangat sesuai untuk anda;

  • Tarikh: 27 Mac (Ahad)
  • Masa: 9.30 am – 5.00 pm
  • Fee: RM200

STBnew

Buat pilihan bijak untuk menambah ilmu dan pendapatan anda sekarang.

Hubungi 0129965946 untuk pendaftaran. TQVM

 

 

 

02 Feb

Kelas Group Coaching untuk bulan Februari 2016

Salam semua.

Berikut adalah tarikh untuk kelas Group Coaching bagi bulan Februari 2016:

6 dan 7 Feb (Sabtu dan Ahad)

22 dan 23 Feb (Isnin dan Selasa)

Semua kelas akan di adakan di TheCandles, Sunway dan akan bermula jam 9.00 am sehingga jam 5.00 pm.

Sempena tahun 2016 ini juga, saya telah memperkenalkan struktur fee/yuran yang lebih fleksibel, kompetitif dan berbaloi.

Harga kelas CoachingUntuk kelas Group Coaching, anda boleh memilih untuk membayar sama ada RM499, RM999 atau RM1599. Yang membezakan di antara ketiga-tiga pilihan ini ialah dari segi after class support.

Bagi anda yang inginkan kelas Personal Coaching atau One to One coaching dengan saya, maka fee nya hanyalah RM3500 dan anda boleh memilih tarikh yang sesuai dengan masa anda.

Jika anda berminat, sila hubungi nombor 012-9965946 untuk booking seat anda.

TQVM dan Happy Pipping!