Sertai saya di FXPrimus sebagai Introducing Broker (IB)

Salam.

Saya nak bagi anda 5 sebab kenapa anda perlu join saya sebagai IB di FXPrimus.

🏆 Anda boleh dapat komisyen bermula dari $5 per lot bila anda Introduce rakan-rakan anda trade di FXPrimus.

🏆 Komisyen akan di bayar setiap hari. Nak withdraw setiap hari pun boleh sebab kita ada Escrow.

🏆 Anda dapat akses kepada marketing tools dan juga dapat track siapa yang dah register sebagai trader di bawah anda.

🏆 Anda akan di support oleh staf FXPrimus sendiri melalui grup di Telegram. Anda boleh tanya apa sahaja tentang FXPrimus di dalam grup ini.

🏆 Selain itu, anda juga akan mendapat Product Knowledge Training yang di adakan sebulan sekali.

Cukup kan 5 sebab tu? Takpe, kalau tak cukup atau anda ada lagi soalan yang nak di tanyakan, sila contact saya terus di nombor 0129965946.

Nak tengok bukti IB di FXPrimus yang telah berjaya? OK. Saya jemput anda tengok screenshot di bawah ni ye.

So kalau anda nak income macam ni, cepat-cepat contact saya. No saya ingat lagi?

👉 0129965946
👉 0129965946
👉 0129965946

Contact saya cepat-cepat k.

Terima kasih.

6 Sebab untuk Anda Buka Akaun Trading di FXPrimus

Anda berminat untuk menjadi seorang trader? Tapi tak sure nak pilih broker yang mana?

Takut broker kaput?
Takut tak boleh withdraw?
Takut kena markup spread?

Eh, banyak sangat takut tu!

Sekarang tak payah takut-takut dah. Jom buka akaun di FXPrimus.

Saya nak kongsikan dengan anda 6 sebab kenapa anda MESTI buka real akaun di FXPrimus.

1. Spread yang kompetitif. Ada variable dan ECN.
2. Modal anda di lindungi insurans sehingga 2.5 juta.
3. Tiada sebarang fee di kenakan untuk deposit dan withdrawal.
4. Withdrawal yang sangat pantas! Kita ada Escrow!
5. License dari CySec
6. Ada online support dan komuniti support. Sempoi…

So tunggu apa lagi?
Klik link di bawah ini dan register real akaun anda sekarang.

Real akaun: http://bit.ly/SayaTrader

Perlu kan bantuan? Contact saya di nombor 012-9965946.

Tqvm