Salam.

Sebagai seorang trader, satu laman web yang sentiasa menjadi tumpuan sudah tentulah forexfactory.com. Di dalam web ini, terdapat kalendar ekonomi yang akan menjadi guide tentang apa yang akan menggerakkan satu-satu currency.

Di sebabkan itu, saya telah sediakan satu tutorial ringkas bagaimana hendak menggunakan web forexfactory ini supaya anda lebih faham dan mendapat manfaat dari nya.

Anda boleh tonton video saya di sini:

Terima kasih.

Salam.

Bagi memudahkan anda yang bermula dengan dunia trading menggunakan perisian Meta Trader 4 atau lebih di kenali sebagai MT4, saya sediakan satu ebook ringkas untuk anda.

Di dalam ebook ini, saya kongsikan panduan bagaimana untuk muat turun perisian MT4, setup, mencipta demo akaun dan menggunakan basic tools yang ada di dalamnya. Selain itu, saya juga memperkenalkan kepada pelbagai jenis chart yang mungkin akan anda gunakan di dalam journey anda sebagai seorang trader.

jangan buang masa! Klik di link di bawah ini untuk muat turun ebook MT4 untuk Newbie sekarang.

http://bit.ly/MT4newbie

Sila share kan kepada kawan-kawan yang memerlukan ye.

TQVM

 

Salam.

Saya nak bagi anda 5 sebab kenapa anda perlu join saya sebagai IB di FXPrimus.

🏆 Anda boleh dapat komisyen bermula dari $5 per lot bila anda Introduce rakan-rakan anda trade di FXPrimus.

🏆 Komisyen akan di bayar setiap hari. Nak withdraw setiap hari pun boleh sebab kita ada Escrow.

🏆 Anda dapat akses kepada marketing tools dan juga dapat track siapa yang dah register sebagai trader di bawah anda.

🏆 Anda akan di support oleh staf FXPrimus sendiri melalui grup di Telegram. Anda boleh tanya apa sahaja tentang FXPrimus di dalam grup ini.

🏆 Selain itu, anda juga akan mendapat Product Knowledge Training yang di adakan sebulan sekali.

Cukup kan 5 sebab tu? Takpe, kalau tak cukup atau anda ada lagi soalan yang nak di tanyakan, sila contact saya terus di nombor 0129965946.

Nak tengok bukti IB di FXPrimus yang telah berjaya? OK. Saya jemput anda tengok screenshot di bawah ni ye.

So kalau anda nak income macam ni, cepat-cepat contact saya. No saya ingat lagi?

👉 0129965946
👉 0129965946
👉 0129965946

Contact saya cepat-cepat k.

Terima kasih.

Anda berminat untuk menjadi seorang trader? Tapi tak sure nak pilih broker yang mana?

Takut broker kaput?
Takut tak boleh withdraw?
Takut kena markup spread?

Eh, banyak sangat takut tu!

Sekarang tak payah takut-takut dah. Jom buka akaun di FXPrimus.

Saya nak kongsikan dengan anda 6 sebab kenapa anda MESTI buka real akaun di FXPrimus.

1. Spread yang kompetitif. Ada variable dan ECN.
2. Modal anda di lindungi insurans sehingga 2.5 juta.
3. Tiada sebarang fee di kenakan untuk deposit dan withdrawal.
4. Withdrawal yang sangat pantas! Kita ada Escrow!
5. License dari CySec
6. Ada online support dan komuniti support. Sempoi…

So tunggu apa lagi?
Klik link di bawah ini dan register real akaun anda sekarang.

Real akaun: http://bit.ly/SayaTrader

Perlu kan bantuan? Contact saya di nombor 012-9965946.

Tqvm

Bagi anda yang pertama kali ingin membuka real trading akaun, sila ikuti langkah-langkah mudah berikut:

1. Klik pada link ini: http://bit.ly/SayaTrader.
2. Lengkapkan info yang ada di dalam online registration form tersebut.
3. Upload kan kad pengenalan bahagian depan dan bank statement; biasanya saya uploadkan statement dari Maybank.
4. Tunggu email pengesahan dokumen dari FXPrimus.
5. Dokumen dah verified baru anda boleh buat deposit. Anda boleh pilih untuk buat Local deposit ataupun gunakan Credit / Debit card.
6. Selepas deposit, anda akan dapat email dari FXPrimus yang mengandungi MT4 Id, password dan server name.
7. Masukkan info yang anda dapat tadi dalam MT4 platform.

Setel. Anda sudah bersedia untuk trade!

Untuk sebarang info, sila hubungi saya di nombor 012-9965946.

Terima kasih.

 

 

 

Shufaad – Regional Partner FXPrimus & Master Dealer Public Gold