5 Strategi yang akan anda pelajari di dalam kelas Personal Coaching

Untuk memastikan anda mendapat ilmu yang terbaik, saya telah menambahbaik modul kelas Personal Coaching. Salah satu bahagian yang saya perkemaskan ialah di bahagian Trading Strategy.

Di dalam kelas Personal Coaching, 5 strategi hebat ini akan anda pelajari:

1. Multiple Time Frame – sangat sesuai untuk market yang sedang trending; sama ada bullish atau pun bearish.

2. Breakout – the best breakout adalah yang mengikut trend.

3. Pullback – jika anda tidak selesa buy pada harga high atau sell pada harga low, maka pullback adalah penawarnya

4. Divergence – pada pendapat saya merupakan signal terbaik untuk mengesan pertukaran trend.

5. Support & Resistance – buy at support, sell at resistance. Sesuai untuk ranging market.

Anda berminat untuk mempelajari 5 strategi hebat ini dan seterusnya menjadi seorang trader yang profitable?

Jom join kelas Personal Coaching yang saya anjurkan pada bulan Julai ini. Anda boleh rujuk tarikh-tarikhnya di sini:
http://shufaad.com/5-slot-kelas-personal-coaching-deposit-…/

Terima kasih dan happy pipping!

Sertai saya di FXPrimus sebagai Introducing Broker (IB)

Salam.

Saya nak bagi anda 5 sebab kenapa anda perlu join saya sebagai IB di FXPrimus.

🏆 Anda boleh dapat komisyen bermula dari $5 per lot bila anda Introduce rakan-rakan anda trade di FXPrimus.

🏆 Komisyen akan di bayar setiap hari. Nak withdraw setiap hari pun boleh sebab kita ada Escrow.

🏆 Anda dapat akses kepada marketing tools dan juga dapat track siapa yang dah register sebagai trader di bawah anda.

🏆 Anda akan di support oleh staf FXPrimus sendiri melalui grup di Telegram. Anda boleh tanya apa sahaja tentang FXPrimus di dalam grup ini.

🏆 Selain itu, anda juga akan mendapat Product Knowledge Training yang di adakan sebulan sekali.

Cukup kan 5 sebab tu? Takpe, kalau tak cukup atau anda ada lagi soalan yang nak di tanyakan, sila contact saya terus di nombor 0129965946.

Nak tengok bukti IB di FXPrimus yang telah berjaya? OK. Saya jemput anda tengok screenshot di bawah ni ye.

So kalau anda nak income macam ni, cepat-cepat contact saya. No saya ingat lagi?

👉 0129965946
👉 0129965946
👉 0129965946

Contact saya cepat-cepat k.

Terima kasih.