Tengok ni dulu sebelum belajar trading dengan En Google

Ini screen shot dari student saya.

Seorang trader USD Index (.dxa. dxy) tegar. Umur 40-an, kerja kilang. Sebelum ni belajar dengan encik google, dengan alasan untuk jimat kos. Asyik ke laut je.

Last-last cari saya. Ambik kelas Personal Coaching. Ini lah hasilnya:

dollar-index-profit-n-lossFuh! Dasat. Saya tengok pun berpeluh.

Saya tanya dia, kenapa tak trade pair lain?

-Segan.

Hahahha.

Belajar forex dan spot gold secara Eksklusif – Personal Coaching!

Salam.

Jika anda inginkan suasana pembelajaran yang eksklusif – personal coaching atau 1 to 1, anda boleh hubungi saya sekarang.

Di bawah adalah detail untuk kelas eksklusif ini:

  1. Kelas bermula dari basic sehingga advance selama 3 hari.
  2. Topik akan merangkumi dari trading psikologi, risk and money management, teknikal analisis dan fundamental analisis.
  3. Selain dari market forex, anda juga akan di dedahkan dengan market spot gold, oil, index dan juga ekuiti.
  4. Setiap bulan akan ada kelas revision, juga 1 to 1, selama 2 – 4 jam.
  5. Anda juga boleh hadir ke kelas Group coaching yang akan di adakan 2 kali sebulan; secara percuma.
  6. Anda akan mendapat koleksi video mentoring dari tahun  2015, 2016 dan 2017.
  7. Group support melalui Telegram.

Yuran untuk kelas ini ialah RM3500 shj. Untuk deposit, anda hanya perlu membayar RM1750 dan baki nya di jelas kan semasa kelas.

Bagi yang berminat, sila hubungi saya di talian 012-9965946.

Terima kasih.

coaching-personal-one-to-one

Kelas Analisis Teknikal Harga Emas terakhir untuk tahun 2016

Salam.

Bagi yang berminat untuk mempelajari skil membaca graf harga emas, saya menjemput anda untuk hadir ke kelas Analisis Teknikal Harga Emas yang akan di adakan pada:

  1. Hari: Sabtu, 17 Disember 2016
  2. Masa: 9.30 am – 5.00 pm
  3. Tempat: TheCandles, Sunway
  4. Fee: RM250 (10 yang terawal akan dapat harga diskaun RM190 shj)

Apa yang akan anda pelajari di dalam kelas ini nanti?

  1. MT4 – installation dan setup
  2. Menggunakan tools dan function di dalam MT4
  3. Support dan Resistance
  4. Mengenalpasti paras terbaik untuk membeli dan menjual emas fizikal
  5. Potensi pelaburan silver dari sudut teknikal
  6. Halatuju pasaran gold & silver untuk tahun 2017

Jika anda berminat, sila hubungi saya di talian 012-9965946 untuk pendaftaran.

TQVM

athe1