Kelas Analisis Teknikal Harga Emas 29 Oktober 2016

Salam.

Bagi anda yang berminat untuk menambahkan pengetahuan di dalam bidang analisis teknikal, maka saya menjemput anda untuk hadir ke kelas Analisis Teknikal Harga Emas yang akan di adakan pada:

tarikh: 29 Okt 2016

masa: 9.30 am – 5.oo pm

tempat: thecandles, sunway.

fee: RM250 sahaja.

Antara topik yang akan saya kongsikan ialah seperti MT4 setup, asas support dan resistance, momentum indicator dan di mana paras terbaik untuk membeli dan menjual emas fizikal.

Seperkara yang ingin saya beritahu; kelas ini sangat sesuai untuk mereka yang zero knowledge di dalam bidang analisis harga/pergerakan harga emas.

Untuk pendaftaran, sila hubungi saya di 012-9965946.

TQVM

PGMall.my – Online shopping site terkini dari Public Gold

Salam semua.

Bagi anda yang ingin mendapatkan buku-buku saya dan mendaftar kelas-kelas saya, anda kini boleh berbuat demikian di laman web www.pgmall.my.

pgmall4

Sebagai contoh, jika anda ingin membeli buku Candlestick & Divergence, anda boleh taip perkataan candlestick di dalam kotak search di bahagian atas site ini;

buku-candle1

Ok. Harga yang di tunjukkan kat atas tu bukan dalam pound sterling mahupun ringgit ye, tapi ianya ialah Gold Cash (GC). Dan in order untuk anda membeli belah ; bukan saja produk and service dari saya tapi dari ramai-ramai penjual di pgmall ni, anda perlu jadi customer atau dealer Public Gold.

Cara paling mudah, buka akaun GAP dulu – serendah RM100. Bila anda dah dapat nombor PG, baru lah anda boleh shopping di pgmall.

Senang kan? So kalau anda nak jadi buka akaun GAP, roger saya k.  Saya guide anda.

TQVm