Salam semua.

Saya harap anda sudah pun memulakan pelaburan emas pertama anda. Jika belum, apa kata anda mula kan dengan dinar 24K dari Public Gold.

Buat pengetahuan anda, Public Gold telah mengeluarkan dinar 24K di dalam 3 nilai iaitu 1 dinar, 5 dinar dan 10 dinar. Anda boleh lihat gambarnya di bawah ini:

1 dinar 24K

1 dinar 24K

5 dinar 24K

5 dinar 24K

10 dinar 24K

10 dinar 24K

Seperti biasa, setiap pembelian produk Public Gold akan di sertakan dengan sijil ketulenan nya sekali. Oleh kerana dinar ini berstatus LBMA, maka dinar ini telah di seal kan sekali dengan sijil tersebut.

But dont worry kalau anda nak pakai duit. Dinar ini boleh di pajakkan di Ar-Rahnu Pos Malaysia. Mereka tidak akan membuka seal tersebut.

Harga dinar ini pula anda lihat di laman web publicgold.com.my yang mana ianya akan berubah setiap 20 minit berdasarkan harga emas dunia.

Kesimpulan.

Salah satu cara membuat pelaburan emas dengan cara yang termudah ialah dengan membeli dinar emas. Ini kerana harga dinar emas agak murah dan mampu dimiliki. Sekiranya anda baru hendak berjinak-jinak dengan pelaburan emas, saya cadangkan anda bermula dengan dinar emas.

Selain rupanya yang cantik, dinar emas mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Ia boleh digunakan sebagai mas kahwin, membayar zakat dengan lebih tepat, sebagai hadiah kepada orang tersayang serta penyimpan nilai yang unggul.

Sehingga berjumpa lagi 🙂

 

Salam semua.

Untuk pertama kalinya saya akan adakan kelas Group coaching di Miri Sarawak. So jika anda terlepas kelas Group Coaching ni sebab asyik buat kat Semenanjung je, then ambil kesempatan ini untuk menambah ilmu trading dari saya.

Buat pengetahuan anda, selain dari kelas 2 hari yang bermula dari jam 9.00 pg sehingga jam 5.00 petang, para pelajar (peserta) juga akan di berikan akses kepada sesi mentoring video selama 6 bulan, support dari senior-senior di dalam whatsapp group, weekly trading tips dan mereka juga boleh datang belajar balik secara PERCUMA di dalam tempoh 6 bulan.

Group Coaching Miri dan KL

Group Coaching Miri dan KL

Semua ini hanya dengan bayaran serendah RM1500. Murah kan? tak sampai USD500 pun.

So apa tunggu lagi. Jom datang kelas!

Salam semua.

Anda berminat untuk menjadi dealer Public Gold? Tapi tak cukup RM30K? No prob! Sekarang ni ada promosi terhebat dari Public Gold, syarikat emas pelaburan no 1 di Malaysia.

  1. Jika anda student, maka anda hanya perlukan RM500 untuk menjadi dealer! Bagaimana caranya? Mudah sahaja. Mulakan dengan akaun GAP.
  2. Jika anda seorang kakitangan kerajaan, anda hanya perlukan RM5000 (GAP) untuk menjadi dealer. Murah tu…
  3. Dan jika anda ingin menjadi seorang Priority Dealer (PD) terus, modal yang di perlukan hanya 250 gram! Kalau ikut harga sekarang cuma RM37K++. Anda boleh campurkan gold tu; 10 gram, 20gram dan lain-lain sehingga cukup 250 gram. Kalau takde promosi ni nak jadi PD perlukan Rm100K. So, banyak jimat ni.

Semua promosi ini akan berakhir pada 30 April 2015. So, cepat-cepat hubungi saya sekarang!

promo1promo2promo3