Dapatkan tiket seminar GST dan Prinsipal Syariah anjuran Public Gold dari saya

Salam.

Anda berminat nak hadir ke seminar GST dan Prinsipal Syariah pada 31 Januari ni? Kalau anda berminat, harga tiket yang official ialah RM100. Betul, pergi dekat ofis Public Gold seluruh Malaysia, itulah harga tiketnya.

Nak tiket harga diskaun tak? Nak? OK. Beli dari saya. Saya jual RM80 sahaja. Murah-murah. Beli lah berapa banyak pun anda nak. Satu tiket saya jual RM80.

Tiket Seminar GST dan Prinsipal Syariah
Tiket Seminar GST dan Prinsipal Syariah

Bagaimana caranya? Bank in kan RM80 ke akaun Maybank 554110105387 Candlestick Consulting. Kemudian, watsapp kan nama penuh dan slip pembayaran kepada saya di nombor 012-9965946.

Untuk collect tiket, saya akan tunggu anda di pintu masuk bilik seminar di TH Hotel Kelana Jaya, sebelum jam 8.00 pagi. Perkenalkan diri anda kepada saya dan ambil tiket dengan senyuman.

Mudah kan?

So, jom datang seminar!

 

Kelas Analisis Teknikal Harga Emas di MIM, Petaling Jaya

Salam.

Bagi yang berminat untuk mempelajari bila masa yang terbaik untuk membeli dan menjual emas fizikal, terutamanya emas Public Gold, saya menjemput anda untuk hadir ke kelas Analisis Teknikal Harga Emas yang akan di adakan seperti di dalam poster berikut:

Kelas Analisis Teknikal Harga Emas 2015
Kelas Analisis Teknikal Harga Emas 2015

Antara perkara yang akan di pelajari ialah:

  • Bagaimana untuk memuat turun perisian MT4, membuat setup dan menggunakan tools dan indikator yang bersesuaian.
  • Strategi-strategi untuk melukis paras support dan resistance
  • Membeli dan menjual emas fizikal Public Gold pada harga terbaik
  • dan banyak lagi.

Insya Allah senang je semua tu. Nampak macam complicated kan? Tapi sebenarnya senang. Jika anda buta IT sekalipun saya yakin anda boleh mempelajari dan menguasai ilmu Analisis Teknikal ini.

Hubungi saya sekarang k. Terima kasih 🙂

 

Seminar GST dan Prinsipal Syariah ke atas Emas Fizikal

Salam

Anda free 31 Januari ni? Kalau ye, saya jemput anda untuk hadir ke seminar GST dan Prinsipal Syariah ke atas emas fizikal yang akan di adakan di TH Hotel Kelana Jaya bermula dari jam 8.00 pagi sehingga 5.00 petang.

GST dan Prinsipal Syariah ke atas Emas Fizikal

Seramai 4 orang penceramah di jemput untuk berkongsi idea dan pandangan tentang topik tersebut dan sudah tentulah yang paling di tunggu-tunggu ialah sifu saya, En Azizi Ali, Mentor Kewangan #1 Malaysia. Beliau akan berkongsi pandangan di dalam satu topik yang di beri tajuk “Cabaran Pasaran Emas Fizikal Terkini Malaysia”

Baik. Kalau anda berminat, harga tiket cuma RM100, siap makan. Hubungi saya di talian 012-9965946 untuk menempah tiket anda sekarang.

Sehingga berjumpa lagi k!

Seminar pelaburan emas yang tepat dan selamat

Salam.

Bagi memastikan anda berada di dalam trek pelaburan yang betul untuk tahun 2015 ini, saya menjemput anda untuk hadir ke seminar “Kenapa Anda Perlu Menyimpan Emas” oleh sahabat saya, Syukor Hashim. Di bawah ini adalah jadual seminar beliau:

Seminar Pelaburan Emas
Seminar Pelaburan Emas

Saya juga akan ada di sana bersama-sama dengan beliau. So, basically anda dapat 2 in 1; ilmu tentang pelaburan emas fizikal yang tepat dan selamat dan ilmu online trading, terutamanya spot gold dan currency.

By the way, seminar ini 100% percuma. Yep. FREE. Datang saja, jumpa saya. Ada soalan, sila tanya. OK?

Semoga kita berjumpa lagi!  Terima kasih.

 

4 seminar yang boleh membantu anda menjadi pelabur emas yang lebih baik

Salam.

Kita kini sudah melangkah ke tahun baru 2015.

Saya pasti anda mempunyai banyak azam baru terutamanya azam berkenaan kewangan. Jika anda mencari-cari peluang pelaburan terbaik untuk jangka masa panjang, saya cadangkan anda mempelajari ilmu pelaburan emas. Ini kerana pelaburan emas sangat baik untuk jangkamasa panjang dan sangat ideal bagi membina kekayaan.

Buat pengetahuan anda, ketika ini harga emas sedang berada di dalam trend menurun. Klik link ini untuk melihat trend harga emas semasa

Namun yang demikian, itu tidak bermakna anda boleh terus berlari ke kedai emas dan terus membeli emas! Atau lebih teruk anda terjebak pula dengan skim pelaburan emas! lagi haru biru!
Baiklah, di sepanjang bulan Januari ini, terdapat 4 seminar yang boleh membantu anda menjadi pelabur emas yang lebih baik iaitu:
  1. Seminar Gold Investment 101
  2. Seminar Pelaburan Emas dan Analisis Teknikal Harga Emas
  3. Seminar Group Coaching – Strategi menjana pendapatan sebagai pedagang spot gold dan currencies
  4. Seminar GST dan Prinsipal Syariah ke atas Emas Fizikal

Anda boleh muat turun maklumat lanjut mengenai seminar-seminar tersebut di link ini: seminar_pelaburan_emas

Setelah membaca pdf tersebut, ambil keputusan pantas untuk menyertai seminar-seminar ini.
Saya yakin ini permulaan terbaik untuk tahun 2015 anda!
Sehingga berjumpa lagi!
syukor_shufaad